test5.tif

Annelies Steurs

Adres:
Oostvaartdijk 372
1851 Humbeek

Erkenningsnummer: 792110925

Gsm-nummer: 0473 81 65 65

Annelies Steurs

Sinds 2003 geef ik individuele therapie aan (jong)volwassenen. Daarnaast ben ik psycholoog voor cardiologie en het palliatief support team in het OLV Ziekenhuis te Asse.

Wanneer je het moeilijk hebt, wanneer je merkt dat je steeds tegen dezelfde hindernissen opbotst of je even niet meer weet welke weg je op moet, kan je bij mij terecht.

Ik doe aan gesprekstherapie, aangevuld met verschillende oefeningen naargelang de noden op dat moment. Mijn basisvorm van werken is de cliëntgerichte experiëntiële therapie. De cliënt en zijn ervaringen staan centraal en ik werk procesgericht, wat betekent dat ik de therapie aanpas aan jou en aan wat jij op dat moment, in je proces, nodig hebt.

In 2003 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog en in 2007 als cliëntgericht-experiëntiëel psychotherapeute, beiden aan de KULeuven.
Ik blijf ontzettend geboeid door de menselijke psyche en volg regelmatig vormingen en seminaries, zoals focussing, oncopsychologie, cardiopsychologie, rouwbegeleiding, existentiële psychotherapie, ACT en mindfulness, voedingspsychologie...