top of page
test5.tif

Francisco D'Hoore

Adres:
Oppemstraat 165
1860 Meise

Erkenningsnummer: 741109877

Gsm-nummer: 0495 26 75 78

Francisco D'Hoore

Klinisch Psycholoog, Sport Psycholoog, Mental Coach en Mental Trainer

In mijn praktijk in Meise begeleid ik als Klinisch Psycholoog mensen met psychische lasten. Depressie, Burn-Out, Angsten, Relatieproblemen, Trauma, Levensfaseproblemen, Aandacht en Concentratie, ...

Als Coach ontvang ik werknemers en werkgevers die persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen.

Voor de NAVO verzorg ik de Psychologische Diagnostiek van civiele medewerkers die op missie vertrekken naar oorlogsgebied. Daarnaast krijgen deze medewerkers Mentale Handvaten aangereikt om te kunnen omgaan met dagelijkse stresserende omstandigheden en met mogelijke terroristische aanslagen.

Voor sporters, kunstenaars, artiesten, kortom mensen die de top van hun kunnen willen bereiken ben ik Sportpsycholoog en Mentale Trainer.
O.a. voetbalervaring met Youth League en Champions League voor toptalenten in de jeugd en de A-kern van clubs uit de Jupiler Pro League (RSC Anderlecht, Club Brugge, OHL,…), de Premier League, Ligue 1, Eredivisie, ... en coaches uit de Jupiler Pro League.

Ik ben meertalig (Nl, Sp, Fr, Eng, Dui) en heb een natuurlijke aanleg om proces- en resultaatgerichte relaties aan te gaan met mijn cliënten.

Onder het moto: “plus est en vous”, werk ik op maat.

Daarnaast ben ik Voorzitter van de Psychologenkring Vlaams-Brabant Noord. Mocht u vragen hebben over onze werking dan kan u bij mij terecht.

bottom of page