test5.tif

Sarie Van Gerwen

Adres:
Oostvaartdijk 372
1851 Humbeek

Erkenningsnummer: 842112385

Gsm-nummer: 0478 57 04 23

Sarie Van Gerwen

Zowel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht voor individuele therapie. Ook koppels of gezinnen kunnen samen op gesprek komen.
In principe kan iedereen bij mij terecht. Werken vanuit de invalshoek van systeemtherapie houdt in dat er steeds breed gekeken wordt naar een hulpvraag. Verleden, heden en toekomst worden in verbinding gebracht met elkaar, evenals het (direct of indirect) betrekken van belangrijke personen in jouw leven.
Nadat ik afstudeerde als Klinisch Psychologe heb ik lange tijd gewerkt in de Integrale Jeugdhulp en CKG, waardoor ik een zeer ruime ervaring heb opgebouwd in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Sinds 2014 werk ik bijkomend als zelfstandig psychotherapeute in een praktijk in Humbeek. Hetgeen ik nu voltijds doe.
Iedereen die het op een bepaald moment moeilijker heeft in zijn leven kan bij mij terecht. Dit kan te maken hebben met een samenloop van omstandigheden waardoor het evenwicht van alledag kwijt is (bijvoorbeeld bij ziekte, overlijden, echtscheiding, nieuw samengesteld gezin, pesten,... ). Maar soms lijkt er ook geen specifieke aanleiding te zijn en voel je je toch soms in de war, onzeker, zit je met vragen, voel je je ongelukkig,... . 
Ik zal zorgvuldig naar jouw verhaal luisteren en samen op zoek gaan naar andere betekenissen, perspectieven, verbindingen,.. om tot verandering te komen. Kernwoorden die hierbij voor mij belangrijk zijn, zijn een warme en authentieke houding met respect voor ieders verhaal en beleving.

Mijn basisopleidingen:
- Master Klinische Psychologie (VUB, 2007)
- Systeempsychotherapie (IPRR, 2011 – 2015)

Ik volg regelmatig korte of langere opleidingen om me te blijven verdiepen in thema’s die mij boeien. Zo heb ik onlangs een introductie gevolgd over ‘geweldloos verzet en contextuele hulpverlening’, een 5-daagse training speltherapie en in het najaar 2021 start ik een jaaropleiding ‘hechtingsgericht werken met gezinnen, koppels en kinderen’.